Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

3-izbový byt na predaj Vysoké Tatry

Cena:
205 000,00 €
Kraj: Prešovský kraj
Okres: Poprad
Obec: Vysoké Tatry
Ulica: Vyšné Hágy
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 76 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 314
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Vaša realitná kancelária Liptoreal s.r.o. Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt ,nachádzajúci sa vo Vyšných Hágoch, na sídlisku s dobrou občianskou vybavenosťou. Blízko je materská škola a 1. stupeň zákl. školy, ihriská na volejbal a hokej v zimnom období. Potraviny a žel. Stanica Tatranských železníc sa nachádzajú cca 600m od bytového domu. Byt sa nachádza na 4. poschodí 5 podlažného bytového domu s jedným výťahom. Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva , bez plochy loggie je 75,50 m2. Dispozične pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, obývačky s výhľadom na východ do doliny , spálne orientovanej na sever, detskej izby a kuchyne s loggiou, ktoré sú orientované taktiež na východnú stranu. Byt je čiastočne rekonštruovaný: omietky, plastové okná. Ku bytu prislúchajú aj dve pivnice. Jedna z nich sa nachádza v spoločných priestoroch na chodbe oproti bytu a druhá v suteréne. Parkovanie je k dispozícii pred bytovým domom. Správa domu je zriadená formou Spoločenstva vlastníkov bytov, kde mesačné náklady predstavujú sumu 175 € plus cca 30€ el. energia na 4 osoby. Upratovanie spoločných priestorov si zabezpečujú vlastníci. Bytový dom sa nachadza vo veľmi tichom prostredí Tatranského národného parku. Je to ideálne prostredie pre ľudí, ktorí sú unavení z mestského života a potrebujú načerpať novú energiu. Veľmi vhodné prostredie aj pre rodiny s deťmi, ktoré chcú vychovávať svoje potomstvo v obklopení prírodou. Všetky ďalšie dôležité informácie Vám radi poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Jaroslav Slávik Tel. 0907242644, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk
Suma 205.000€

Maklér:

makler
Maklér:Jaro Slávik
Telefón:0907242644
E-mail:jaroslavik-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.