Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Konferenčné priestory na Vaše firemné akcie, školenia či prezentácie

Cena:
170,00 €/deň
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: 1. Mája
Kategória: Komerčné objekty
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 60 m2
ID inzerátu: 313
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária Liptoreal s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na krátkodobý prenájom štýlové priestory vhodné na vedenie vzdelávacích aktivít, pracovné stretnutia, porady a pod. Nachádzajú sa na 1 poschodí nad predajňou St.Nicolaus na ulici 1 mája. Priestory sú svetlé a moderne zariadené tak, aby spĺňali všetky požiadavky pre realizáciu Vašich zasadnutí .
Ponúkame:
Priestory s max. kapacitou 40 osôb
Internet s pokrytím wifi v celom priestore
Data projektor
2x televízor
Tabuľa pre lektora
Teplé a studené nápoje podľa dohody
-K dispozícii sú pánske a dámske toalety
Cena
170 € bez DPH/deň od 9 hod. do 16 hod.
140€ bez DPH/ ½ dňa od 9 hod. do 13 hod.
V cene je započítaná aj asistencia recepcie a pripojenie k internetu. V priestoroch budú po dohode zabezpečené teplé a studené nápoje podľa potreby. K dispozícii je aj bar a umývačka riadu , parkovanie je k zabezpečené v areáli. Stravovacie zariadenia sa nachádzajú v blízkosti týchto priestorov. V prípade záujmu Vám vieme zorganizovať degustáciu kvalitných podnikových alko produktov s odborným výkladom a ku tomu prislúchajúcim pohostením. Pri prenájme na celý deň poskytneme bonus v podobe zvýhodneného nákupu tovaru v podnikovej predajni . Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013 , mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.