Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Rodinný dom s výhľadom na Liptovskú Maru

Cena:
189 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Veterná Poruba
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 226 m2
Plocha pozemku: 810 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 305
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinný dom v obci Veterná Poruba , ktorá má jedny z najkrajších výhľadov na Liptove. Dom bol postavený v roku 1980 a nachádza sa v pokojnej okrajovej časti obce s dobrými susedmi. Momentálne je v prebiehajúcej rekonštrukcii : stredné podlažie je takmer kompletne dokončené a v podkroví domu sú zrekonštruované 2 miestnosti. Prízemie domu je pripravené na rekonštrukčné práce , pričom rozvody vody, kanalizácie, kúrenia a elektriny sú už vymenené. Dispozícia prízemia: predsieň, chodba, kotolňa, komora, kúpeľňa, 2 izby. Dispozícia 1 posch.: veľkorysý otvorený priestor chodby ,kuchyne a obývačky, detská izba, spálňa a priestranná kúpeľňa. Disp. podkrovia: chodba ,obytná izba s balkónom (z balkónu sú nádherné výhľady na Lipt. Maru) a 2 x pôjd. Izba a chodba sú zateplené 160 mm a 200mm polystyrénom. Vykurovanie domu je ústredné, prostredníctvom kotla na pevné palivo v kombinácii s elektrickým kotlom. Rodinný dom s pôdorysom 12m x 10 m je postavený na pozemku o celkovej výmere 810 m2. Súčasťou pozemku je ovocný sad s jabloňami , slivkami, hruškami a višňami. Zo záhrady je prístup na poľnú cestu. Dom je napojený na elektrinu a vodu, odpad ústi do žumpy. Mesačné náklady závisia od spôsobu vykurovania domu . Všetky ďalšie dôležité informácie sa dozviete na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.