Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Romantická chalúpka v rozprávkovom prostredí

Cena:
120 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Čadca
Obec: Zákopčie
Ulica: Zákopčie
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 304
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária Liptoreal s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj drevenicu nachádzajúcu sa v obci Zákopčie , v nádhernom prostredí južnej časti okresu Čadca, v blízkosti hraníc s Českom a Poľskom. Územie obce sa člení na päť dolín: Holovskú, Kordišovskú, Ruľcovskú, Polievkovskú a Kľukovskú. Obec sa delí na 70 osád , ktoré okrem týchto dolín tvoria aj kopanice roztrúsené po okolitých kopcoch. Človek unavený ruchom mesta tu nájde naozajstný balzam pre pokoj v duši. Chalupa bola postavená v roku 1935 ako obytná časť hospodárskej usadlosti. Obytná časť pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, spálne a kúpeľne s WC. Pod jednou strechou sa okrem obytnej časti nachádza kamenná miestnosť využívaná ako sklad, zrubová stodola a pekná klenbová kamenná pivnička. Ku chalupe prislúcha pozemok o celkovej výmere 2508 m2 čo poskytuje novému majiteľovi obrovský priestor pre sebarealizáciu. Na pozemku sa okrem chalupy nachádza dreváreň, prístrešok s posedením a ovocný sad. V dome je zavedená elektrina a voda. Odpad je riešený žumpou. Cena nehnuteľnosti je majiteľom stanovená na 120000€ čo je vzhľadom na obrovskú výmeru pozemku celkom zaujímavá ponuka . Dohoda na cene je možná po obhliadke nehnuteľnosti. Všetky ďalšie dôležité informácie sa dozviete na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.