Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

3 izbový byt Podbreziny ul. Žiarska

Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Žiarska
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 299
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Financie potrebné na kúpu tejto nehnuteľnosti Vám pomôže zabezpečiť náš profesionálny finančný poradca.
Vaša realitná kancelária Liptoreal s.r.o. Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3 izbový byt na Žiarskej ulici ,na sídlisku Podbreziny s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa na 2 poschodí 12 podlažného, zatepleného, bytového domu s dvomi výťahmi. Dispozične pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, obývačky a spálne orientovanej na východ, detskej izby a kuchyne s presklenou loggiou, ktoré sú orientované na severnú stranu. Je po staršej rekonštrukcii , no majiteľ vie po dohode so záujemcom uskutočniť v rámci ceny obnovu bytu vrátane vymaľovania, výmeny podláh a dverí. Ku bytu prislúcha špajza , ktorá sa nachádza v spoločných priestoroch na chodbe oproti bytu a pivnica v suteréne bytového domu. Parkovanie je k dispozícii pred bytovým domom. Správa bytového domu je zriadená formou Spoločenstva vlastníkov bytov , kde mesačné náklady predstavujú sumu 205 € na 4 osoby. Upratovanie spoločných priestorov je zahrnuté v tejto platbe. Všetky ďalšie dôležité informácie Vám radi poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.