Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Rozostavaný rodinný dom-penzión v obci Prosiek

Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Prosiek
Ulica: Prosiek
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: vo výstavbe
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 298
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

HĽADÁME INVESTORA NA DOKONČENIE, ALEBO PREDÁME...

Vaša realitná kancelária Liptoreal s.r.o. Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj rozostavanú stavbu rodinného domu v obci Prosiek. Pôdorys domu je 18m x 14m. Je postavený na pozemku o celkovej výmere 825m2 a momentálne prechádza rekonštrukciou: prístavbou a nadstavbou, má jedno podzemné podlažie pozostávajúce z pôvodného pôdorysu a prístavby, prvé nadzemné podlažie pozostávajúce z pôvodnej časti a prístavby a nadstavené druhé nadzemné podlažie (podkrovie) s terasou nad pôdorysom celého prízemia., Strecha je sedlová s plechovou krytinou.
V suteréne (1.P.P.) sa nachádzajú dve schodiská do prízemia, chodby, kotolňa, skladovacie miestnosti, dielňa, kúpeľňa a tri izby. Na prízemí (1.N.P.) sa nachádza krytá vstupná terasa so vstupným schodiskom, zádverie, schodiská do suterénu, chodby, kuchyňa, komora, sklad obývačka s krbom, kúpeľňa, sociálne zariadenie, WC a dve izby. V nadstavanom podkroví (2.N.P.) sa po dobudovaní budú nachádzať dve schodiská z prízemia, chodby, dve kuchyne, štyri izby, sociálne miestnosti, terasa a balkón. Rodinný dom má prípojky elektro, plyn a vodu. V budúcnosti by mal slúžiť ako rodinný penzión. V danej lokalite je zvýšený záujem o nehnuteľnosti slúžiace na bývanie a rekreáciu aj vzhľadom na skutočnosť, že obec Prosiek sa nachádza v údolí pohoria Národného parku Chočské vrchy, v tesnej blízkosti priehrady Liptovská Mara a v blízkej dostupnosti k termálnym kúpaliskám Tatralandia L. Mikuláš a Bešeňová. Všetky ďalšie dôležité informácie Vám radi poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.