Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Pozemky pri Liptovskej Mare súce pre rybárov

Cena:
55,00 €/m2
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovská Sielnica
Ulica: Liptovská Sielnica
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 201 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 297
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Liptoreal s.r.o. Vám na základe návrhu geometrického plánu EXKLUZÍVNE ponúka na predaj šikovné parcely neďaleko pobrežia Liptovskej Mary. Parcely sú zahrnuté v územnom pláne obce Liptovská Sielnica na rekreačnú výstavbu. Inžinierske siete sa momentálne pri pozemkoch nenachádzajú. Majú výmeru po 201 m2 + podiel 1/11 na prístupovej ceste s výmerou 590 m2 ( tj.cca54m2), sú pre to momentálne ideálne na parkovanie karavanov , či umiestnenie mobilných domov. Pobrežie Liptovskej Mary a prístavné mólo je vzdialené len niekoľko desiatok metrov. V prípade záujmu je možnosť kúpy parcely o výmere 2600 m2 ako celku. Všetky ďalšie dôležité informácie sa dozviete na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.