Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Rezervované-2 izbový byt so super polohou

Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Liptovský Mikuláš
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 56 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 8
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 295
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Financie potrebné na kúpu tejto nehnuteľnosti Vám pomôže zabezpečiť náš profesionálny finančný poradca. Cena dohodou...
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt vo výbornej lokalite na Stodolovej ulici, tesne za obchodným centrom Stop Shop v Liptovskom Mikuláši. Vďaka tejto skvelej polohe ani nemusíte štartovať auto, pretože vačšinu vecí dokážete vybaviť na pešo do pár minút. Byt sa nachádza na 8 z 9 podlaží, čo zaručuje za jasného počasia nádherné výhľady z balkónov ... Výmera bytu je 56 m2 a v roku 2010 prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou (rozvody vody, elektriny, nové stúpačky, podlahy, stierky, interiérové dvere, jadro).Orientácia bytu je sever-východ. Kuchyňa s balkónom je orientovaná na sever , obývačka a spálňa so vstupom na balkón sú orientované na východnú stranu. Bytový dom prešiel tak isto rozsiahlou obnovou - rekonštrukcia strechy, zateplenie bytového domu, nový výťah, vymaľovanie spoločných priestorov. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu , k dispozícii je aj spoločná miestnosť na uloženie bicyklov a kočíkov. Parkovisko pre automobily je pred bytovým domom. Mesačné náklady na byt pre 4 osoby : 140 € - správca byt. domu, vykurovanie, TÚV, voda. 30€- elektrina. Adekvátny cenový návrh nám môžete zaslať mailom spolu s vašimi kontaktnými údajmi. Všetky ďalšie dôležité informácie sa dozviete na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.