Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Pozemok pre rodinný dom, obec Jastrabá

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Jastrabá
Ulica: Jastrabá
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 1828 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 268
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Jastrabá. Plocha: pozemku 1828m2. Cena dohodou. Obec nemá územný plán, k investičnému zámeru stavby rodinného domu je vyjadrenie obce Jastrabá, rovnako aj vyjadrenie elektrární SSD a.s. k pripojeniu do distribučnej sústavy, miesto pripojenia na trafo asi 40 metrov od pozemku. šírka pozemku 17,5 metra. K pozemku vedie obecná parcela ,zapísaná ako ostatná plocha- miestna a účelová komunikácia .V prípade záujmu je možné k pozemku dokúpiť ďalšiu parcelu o výmere 1073 m2 na poľnohospodárske , či iné využitie, ktorá je vzdialená cca 2,5 km. tel. 0903 184 946

Maklér:

makler
Maklér:Liptoreal, s.r.o.
Telefón:0903 184 946
E-mail:pravneoddelenie-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.