Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Veľkokapacitné priestory s výborným prístupom na prenájom

Cena:
500,00 €/mesiac
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Mikuláš
Ulica: Palugyayho
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 10000 m2
ID inzerátu: 239
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom a čiastočný prenájom komerčný priestor v Liptovskom Mikuláši vhodný na podnikateľské účely ,ako skladovacia plocha, alebo ako priestor pre stavebniny, záhradne centrum, poprípade parkovisko pre nákladne vozidla alebo ako skladový priestor na drevo alebo iné priestor vyžadujúce materiály. Priestor je čiastočne vybetónovaný , čiastočne spevnený násypovým materiálom a kompletne oplotený z veľkou osemmetrovou branou. Výhodou je priamy prístup z hlavnej cesty vhodný aj pre veľké auta a veľmi výhodná poloha v rámci mesta Na hranici pozemku je možnosť pripojenia k elektrickej sieti. Po dohode je možnosť zabezpečiť vysokozdvižný vozík a hydraulickú ruku. Liptovský Mikuláš, Palugyayho. Plocha: úžitková 10000m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena dohodou

Maklér:

makler
Maklér:Alexander Vučkan
Telefón:0905913885
E-mail:vuckan-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.