Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Pozemky pri Liptovskej Mare na rekreačnú výstavbu

Cena:
50,00 €/m2
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovská Sielnica
Ulica: Liptovská Sielnica
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 640 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 237
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj 16 pozemkov určených na rekreačnú výstavbu, ktoré majú výmeru od 639 m2 (cca 24x27m) do 684 m2 (cca 28x27m).K výmere pozemkov sa pripočítava podiel na prístupovej ceste o veľkosti 157m2.Parcely sa nachádzajú v katastrálnom území obce Liptovská Sielnica, len pár minút pešej chôdze od Liptovskej Mary. Pozemky sú momentálne bez IS. V blízkosti sa nachádza veľa turisticky atraktívnych lákadiel : Villa Betulla, Koliba Gréta, Rybárska osada, Rybáreň na háku, Hippoclub , ATC Lipt.Trnovec, Kvačianska dolina, Prosiecka dolina, Aquapark Tatralandia , Gino Paradise Bešeňová a veľa, veľa ďalších. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky .Túto nehnuteľnosť Vám ponúka realitná spoločnosť Liptoreal s.r.o., Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013 , mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.