Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

EXKLUZÍVNE-Pozemok v blízkosti Lipt.Mary vhodný pre rybára

Cena:
16 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Prosiek
Ulica: Prosiek
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 535 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 193
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pozemok o výmere 535 m2 nachádzajúci sa v obci Prosiek. Pozemok je klasifikovaný ako ostatná plocha a je len zhruba 0,5 km vzdialený od pobrežia Lipt.Mary. Pozemok síce nie je v územnom pláne obce určený na výstavbu, no môže slúžiť napr. na parkovanie karavanu pre milovníka rybolovu , alebo človeka ktorý obdivuje krásy Liptova a rád prenocuje aj trochu dobrodružnejšie ako v luxusnom apartmáne. Bližšie informácie poskytneme telefonicky, alebo mailom. Túto nehnuteľnosť Vám ponúka realitná spoločnosť Liptoreal s.r.o., Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.