Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Obrázkové menu

Trhová hodnota nehnuteľnosti

Realitná kancelária Liptoreal Vám na základe Vašej žiadosti vyhotoví odhad trhovej ceny nehnuteľnosti. Toto potvrdenie sa používa pre potreby dedičského alebo rozvodového konania, pre notárov, pri súdnych sporoch alebo ak len chcete vedieť akú hodnotu má Vaša nehnuteľnosť. 
viac

Oddĺženie nehnuteľností

Trápia Vás Exekúcie?Riešenie týchto problémov hľadajte u nás-odkúpime vašu nehnuteľnosť za výhodných podmienok.Predídete tým najhoršiemu-strate majetku a peňazí.Keď sa Váš majetok ocitne v dražbe ,niet už cesty späť. 
viac

Pozemok na rekreačnú výstavbu Demänová

Cena:
154 200,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Demänovská Dolina
Ulica: Demänovská Dolina
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 13048 m2
Vodovod: pri pozemku
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: pri pozemku
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 146
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj investičný pozemok o celkovej výmere cca 13048 m2 .Pozemok sa nachádza v katastrálnom území Demänová medzi Rezortom Demänová a záchytným parkoviskom pred Demänovskou dolinou. Pozemok začína pri hlavnej ceste, celková dĺžka pozemku je 960 m ,v prednej časti má šírku 23 m do dĺžky 176 m a potom sa pozemok zužuje na 12 m . Voda a kanalizácia sa nachádzajú na pozemku. Elektrická prípojka je v štádiu riešenia. Zhruba 1/3 pozemku je zahrnutá v územnom pláne ako zmiešané územie s prevahou občianskej vybavenosti s maximálnou výškou zástavby 3 nadzemných podlaží a indexom zastavanej plochy do 40%.Celková cena pozemku je 154 200 €, možná dohoda na cene .Viac informácií radi poskytneme telefonicky, alebo mailom. Túto ponuku Vám prináša realitná spoločnosť Liptoreal s.r.o.,Kontakt: Martin Jendrušák tel.0905807013, mail: liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Martin Jendrušák
Telefón:0905807013
E-mail:liptoreal-ZVNC-liptoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.